Soustředění

08.02.2012 20:29

Přihláška.odt (29,2 kB)

Vážení a milí pejskaři :-)

na jaro připravujeme víkendové soustředění zaměřené na základní poslušnost(příprava na ZOP),stopy,socializace,lovecká kynologie,příprava na OVVR(pro retrievery) v případě zájmu na jinou loveckou zkoušku,příprava na canisterapeutické zkoušky,dogdancing,dogfrisbee,výstavní postoj a prezentace na výstavě,rady a typy jak na to :-) a příprava na dogs show a zvláště Fetch activit-naše novinka pro všechny nadšené aportéry,který bude od letoška zahrnut do Dogs show jako samostatný celek:-)

Těšit se můžete na víkend plný bezva tréninků,popovídání s druhými kynology,popřípadě vyměníte zkušenosti,rady a typy:-) Soustředění bude od pátku do neděle a páteční a sobotní večer u táboráku..pokud nám počasí bude přát:-)

                                                   

                                                                                                           Moc se na Vás těší tým Loving dog company :-)

 

 

Přesný termín 13.4.-15.4.20122

cena pro členy : 420,- kč

                                                                                                      cena pro nečleny:520,-kč

Foto z akce:

 

Diskusní téma: Sostředění

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

Datum: 07.06.2018 | Vložil: AlbertAbego

The prostate gland is central to the section of a male's reproductive system. It secretes fluids that help the transportation and activation of sperm. The prostate is found just as you're watching rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it will always be very uncomfortable and inconvenient for the patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate medical problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate cancer.



Prostate infection, also referred to as prostatitis, is regarded as the common prostate-related symptom in men younger than 55 years of age. Infections from the men's prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis will be the least common coming from all kinds of prostate infection. It is caused by bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients may go through fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to ease the swelling.

Chronic bacterial prostatitis can be a condition connected with a particular defect within the gland as well as the persistence presence of bacteria within the urinary tract. It can be a result of trauma on the urinary tract or by infections originating from other areas from the body. A patient may feel testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it can be treated by removal in the prostate defect as well as the use antibiotics and NSAIDs to deal with the soreness.

Non-bacterial prostatitis is the reason approximately 90% coming from all prostatitis cases; however, researchers have not to determine the causes of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and high lifting may cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an appropriate meals are important. These are some in the actions you can take to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is essential for health and wellness and it'll also keep the urinary track clean.

2. Some studies claim that a number of ejaculations weekly will prevent prostate cancer.

3. Eat red meat without excess. It has been shown that consuming more than four meals of beef per week will raise the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an appropriate diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients essential for prostate health.

The most crucial measure to consider to ensure a proper prostate is always to choose regular prostate health screening. If you are forty years and above, you should choose prostate examination one or more times annually.

zhodnocení akce

Datum: 16.04.2012 | Vložil: Lucie Fiišteinová

Sostředění proběhlo v menším komornějším kruhu našich členů.I přes nepřízeň počasí jsme se ale setkali s kladným ohodnocením této akce.
Páteční večer byl seznamovací s večerním táborakem..V noci nám byla všem asi pořádná zima,ale přesto jsme ráno nastoupili na stopy,pak následoval trénink dogfresbee a poslušnosti..pak jsme se odebrali procházkou za teplem na oběd:-) z oběda se nám nikomu nechtělo,byli jsme unavení,najezení a všem se chtělo spát:-) přesto jsme se sebrali a s nadšením se vrhli na další trénink..příprava na výstavu a poslušnost,aporty.Pak jsme rozdělali hlavně s Mírovo pomocí oheň :-)jinak si nejsem jistá,jak by to dopadlo :-) dopeklo se zbytek buřtíků a probrali jsme něco s první pomoci psu,fyziologický stav psa a jak poznat,že pejskovi něco a jak se zachovat.Po té jsme vyrazili na noční stezku odvahy :-) Ráno se nám počasí ještě trochu pokabonilo,protože celou noc pršelo měli jsme ještě dost mokro,přesto jsme nastoupili na celé dopoledne tréninky poslušnosti a přípravu na ZOP. Všechny chválím ,ale největší pokrok za tento vbíkend podle mě udělala fenka APBT Enie a také jsem velice ráda za to,že Wendy s Ginou dělají takové pokroky a je vidět,že spolu pilně trénují společně s . Všichni byli moc šikovní a to i dokazuje nerozhodující počet hlasů při volení nejlepšího psa soustředění :-) ale nakonec bylo pořadí takovéto :
1.místo Radka s Nerouškem
2.místo Andrea s Enuškou
3.místo Danča s Lady
Další zúčastnění :Wendy s Ginou,Majda a Kája s Bárnym,Romča s DeeDee,Šárka s Fercuskem..pak samozřejmě naše dvě maličkosti s Astou,Dorotkou a Árčí :-)

Děkujeme za krásný víkend,
tým o.s. Loving dog company
Všem moc ještě jednou gratulujeme a přejeme hodně štěstí při tréninku a hlavně při uplatnění na soutěžích a zkouškách:-)


Re: zhodnocení akce

Datum: 25.04.2012 | Vložil: Andrea,Mirek a Enie:)

Ahoj dovolím si trochu ohodnotit soustředění.....Bylo to naprosto skvěléééé!!!! Děkujeme moc za užitečné rady a také jsme se dozvěděli spoustu nových informaci ať už se to týka výcviku nebo celkově psů. Opravdu to naší fence APBT Enušce mooooc pomohlo od té doby co jsme se vrátili ze soustředění je mnohem lépe ovladatelná a především poslušná. Mockrát děkujeme všem za super soustředění. V Loving dog company prostě umějí:)

Re: Re: zhodnocení akce

Datum: 25.04.2012 | Vložil: Lucie Fiišteinová

Děkujeme za pochvalu,
hlavně,že jste si z toho něco vzali a že Vám to pomohlo :-) za to jsme opravdu moc rádi :-)

soustředění

Datum: 07.04.2012 | Vložil: Barbora Jiránková

Ahoj,

bohužel tento termín se mi nehodí :( nebudete dělat soustředění i nějaký jiný víkend? :)

Re: soustředění

Datum: 07.04.2012 | Vložil: Lucie Fiišteinová

Ahoj :-)
soustředění bude další začátkem června :-) takže se možná uvidíme tam:-) toto není první ani poslední soustředění :-)
Těšíme se ,Loving dog company :-)

soustředění

Datum: 05.04.2012 | Vložil: Lucie Fiišteinová

Místo konání: Slavče u Českých Budějovic
sraz u fotbalového hřiště ve Vrábči-zastávka-místo konání dog's show(pro ty,kteří byli) 13.4.2012 v 16:00
Na místo se lze dostat autem, autobusem i vlakem-zastávka: Vrábče-zastávka
Počkáme na všechny :-) pokud byste se zdrželi nebo přijeli později či snad druhý den ráno,spojte se semnou na telefoním čísle 725 505 611 a domluvíme se na podrobnostech,samozřejmě,odpovím na všechny smsky :-) takže jakékoli dotazy můžete směrovat na toto tel.číslo :-)
Co se týká rozdělení do skupin podle zájmu co budete chtít dělat a cvičit bude právě v pátek odpoledne.
-Páteční program: příjezd,seznámení,program,časový harmonogram,rozdělení do skupin,lehký trénink,táborák(kytara velmi vítaná:-) )
-Sobotní program:dopoledne trénink,oběd,odpolední trénink,táborák,opékání buřtů,bojovka :-) překvapení pro všechny :-)
-Nedělní program:dopolední trénink(pro retrievery přesun na trénink WT ),oběd,odpolední trénink,rozloučení,odjezd :-)
- Co sebou:Hlavně dobrou náladu,dostatek oblečení,potřeby pro pejska viz. níže,stan a spacák,nepromokavou bundu nebo pláštěnku a boty na přezutí :-)
Na místě bude lednice,konvice a mikrovlnka :-)
Co se týká plateb,bude se platit na místě :-) doufám,že všichni,kteří jste přislíbili účast dorazíte:-) několikrát se nám stalo,že se přihlásilo plno lidí a pejsků a nakonec přijela třetina:-) Budeme se na Vás moc těšit :-)

soustředění

Datum: 05.04.2012 | Vložil: Andrea,Mirek a Enie:)

Dorazíme v celé sestavě:)

Re: soustředění

Datum: 05.04.2012 | Vložil: Lucie Fiišteinová

Bezva,už se na Vás moc těšíme :-)

Soustředění - štěňata

Datum: 05.04.2012 | Vložil: Kristýna Bláhová, Romana Zahradníková

A mohla bych se ještě zeptat, jaká je možnost se tam dostat v sobotu ráno?
Děkuji

1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek